Pla general del minut de silenci que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha encapçalat a l'ICFO de Castelldefels en record a les víctim…
Pla general del minut de silenci que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha encapçalat a l'ICFO de Castelldefels en record a les víctimes de l'atemptat de Nova Zelanda, el 15 de març del 2019 (horitzontal)

Torra encapçala un minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats a Nova Zelanda

ACN Castelldefels.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha encapçalat aquest divendres al migdia un minut de silenci en record a les desenes de víctimes dels dos atacs terroristes que hi ha hagut a la ciutat de Christchurch, a Nova Zelanda. Torra ha fet l'aturada silenciosa a les 12 h a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) de Castelldefels, on tenia programada una visita institucional. L'han acompanyat, entre altres, l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; el rector de la UPC, Francesc Torres; el president de l'ICFO, Lluís Torner; i el secretari d'Universitats i recerca, Francesc Xavier Grau. El president ha visitat les instal¿lacions de l'ICFO per conèixer els projectes principals en què treballa el centre, considerat de referència a nivell mundial.

Anar al contingut