El president de la Generalitat, Quim Torra, visita l'exconsellera Dolors Bassa a la presó del Puig de les Basses de Figueres
El president de la Generalitat, Quim Torra, visita l'exconsellera Dolors Bassa a la presó del Puig de les Basses de Figueres

Torra, després de visitar Bassa: "Serena i amb energia per afrontar el judici"

Actualitzat

El president de la Generalitat, Quim Torra, diu en una piulada a Twitter que l'exconsellera Dolors Bassa li ha assegurat que està serena i amb energia per afrontar el judici. L'ha visitada aquest dilluns a la presó del Puig de les Basses de Figueres.

La visita ha durat poc més d'una hora. Quan ha sortit amb el cotxe oficial, Quim Torra ha marxat sense atendre els mitjans de comunicació que l'esperaven a la porta del centre penitenciari.

Sí que ha fet una piulada, però, on assegura que Dolors Bassa li ha assegurat que està serena i amb energia per afrontar el judici i ha desitjat bon Nadal dient "Guardeu-vos totes les forces per l'any que ve". Segons Torra, s'han acomiadat amb una abraçada i ella li ha dit que pensar en els presos vol dir celebrar bé les festes en família.

Una visita que arriba l'endemà que més de 400 persones van envoltar la presó del Puig de les Basses de Figueres per donar suport a l'exconsellera.

ARXIVAT A:
Procés catalàQuim TorraDolors BassaGovern empresonat
Anar al contingut