Quim Torra (Reuters)
Quim Torra (Reuters)

Torra anuncia un dejuni de 48 hores en suport als presos en vaga de fam

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que farà un dejuni de 48 hores en solidaritat amb els presos en vaga de fam. Torra ho farà en 

Encara no hi ha una data fixada, però serà abans de 20 dies

Aquest divendres, a les nou del matí, ha acabat la tancada de 24 hores que consellers i diputats de les tres formacions independentistes han fet als Caputxins de Sarrià de Barcelona per mostrar la seva solidaritat.

Aquest vespre comença a Barcelona un altre dejuni en suport als presos en vaga de fam organitzat per la plataforma Prou Ostatges. Aquestes accions són el preludi dels dejunis encadenats que diumenge es posaran en marxa a Montserrat.

 

Notícia Relacionada: Les vagues de fam com a protesta amb més ressò internacional

 

Jordi Sàcnhez i Jordi Turull fa set dies que estan en vaga de fam. Quim Forn i Josep Rull s'hi van afegi dilluns i porten quatre dies de vaga.

La portaveu dels presos, la periodista Pilar Calvo, en declaracions al Matí de Catalunya Ràdio, ha criticat que el Tribunal Constitucional no hagi dit que estudiaran els recursos que han presentat fins que no ha començat aquesta vaga de fam.

EL TC justifica que encara no s'hagi pronunciat sobre els seus recursos per la "complexitat i la necessitat d'analitzar minuciosament" el cas jurídic que els plantegen.

ARXIVAT A:
Vaga de famQuim TorraProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut