El president de la Generalitat, Quim Torra, durant el discurs inaugural de la Fira de Sant Josep de Mollerussa. Imatge del 16 de març de 2019. (Hori…
El president de la Generalitat, Quim Torra, durant el discurs inaugural de la Fira de Sant Josep de Mollerussa. Imatge del 16 de març de 2019. (Horitzontal)

Torra, a Mollerussa: "El país ha viscut de tot, moments bons, durs i de repressió, però sempre ha sabut seguir endavant"

ACN Mollerussa.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha dit aquest dissabte des de Mollerussa que Catalunya, com la Fira de Sant Josep, en aquests gairebé 150 anys, "ha viscut de tot: bons moments, moments durs i moments de repressió", ha dit, però que "sempre ha sabut seguir endavant". Torra ha inaugurat aquest dissabte la 147a edició de la Fira de Sant Josep demanant a tots els catalans "unpunt d'autoestima, de confiança i de força en nosaltres mateixos" per defensar els drets i les llibertats de Catalunya. L'alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha començat el seu discurs recordant que l'any passat ni Carles Puigdemont ni Meritxell Serret el van poder acompanyar en la inauguració de la fira i ha expressat el seu suport als "polítics a l'exili" i a tots els consellers i líders socials que estan sent "injustament" jutjats al Tribunal Suprem.

Anar al contingut