Harrison Ford i Brian de Palma tornen a la cartellera: les estrenes del cap de setmana

"La Llamada de lo salvaje", una adaptació de "La crida del bosc", de Jack London, i la criticada "Domino" arriben a la cartellera

Virgínia MartíActualitzat

Harrison Ford arriba a la cartellera aquest cap de setmana amb una nova adaptació de la novel·la "La crida del bosc". L'acompanyen dues històries de violència a l'Amèrica Llatina, una de discriminació racial als Estats Units i la nova de Brian de Palma, que ha rebut males crítiques. Arrodoneix la tria una joia d'animació sobre l'Afganistan dels talibans: "Las golondrinas de Kabul".

 

"LA LLAMADA DE LO SALVAJE"

Dirigida per Chris Sanders
Aventures. 100 minuts. Estats Units

Nova adaptació al cinema del clàssic de Jack London "La crida del bosc". Narra la vida del Buck, un gos -aquí creat per ordinador- que és enviat a Alaska per conduir un trineu durant la febre de l'or. Es faran inseparables amb John Torton, un llop solitari a qui dona vida Harrison Ford.

 

 

"MONOS"

Dirigida per Alejandro Landes
Drama. 102 minuts. Colòmbia

Els "monos" són 8 joves a qui la guerilla encarrega vigilar una ostatge. Una pel·lícula inquietant i incòmoda, amb la natura salvatge com a decorat, molt aplaudida en festivals com Sundance.

 

 

"NUESTRAS MADRES"

Dirigida per César Díaz
Drama. 78 minuts. Guatemala

Cinta guatemalenca premiada com a millor òpera prima a Canes. La pel·lícula s'endinsa en la història d'un jove forense que segueix la pista de qui creu que podria ser el seu pare, un guerriller desaparegut.

 

 

"QUEEN AND SLIM"

Dirigida per Melina Matsoukas
Drama. 132 minuts. Estats Units

Una jove parella té una topada amb la policia i l'agent acaba mort. Emprendran una fugida desesperada per tot el país i es convertiran en tot un símbol. Drama sobre el racisme i una visió autèntica, diu la directora, del que significa "ser negre".

 

 

"DOMINO"

Dirigida per Brian de Palma
Acció. 89 minuts. Dinamarca

Persecucions a dojo en la darrera pel·lícula de Brian de Palma, amb qui els crítics han estat molt durs. Un thriller policial amb cares populars de la sèrie "Joc de trons".

 

 

"EL PLAN"

Dirigida per Polo Menárguez
Comèdia. 79 minuts. Espanya

Tres homes a l'atur tenen un pla. Tot sortirà al revés de com havien previst en aquesta història de perdedors amb desenllaç inesperat i basada en l'obra teatral d'Ignasi Vidal.

 

 

"LAS GOLONDRINAS DE KABUL"

Dirigida per Zabou Breitman
Animació. 80 minuts. França

Cinta d'animació basada en el best-seller de Yasmina Khadra. Una història cruel però esperançadora a l'Afganistan dels talibans, que recorda pel·lícules com "Persépolis" o "Vals amb Bashir". Els colors suaus de la il·lustradora Eléa Gobbé-Mévellec retraten la fredor de l'època i la calidesa d'una parella que intenta sobreviure entre la violència i la pobresa.

 

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut