La platja de Llevant de Barcelona, aquest dissabte (EFE/Toni Albir)
Barcelona

Tornen a restringir l'accés a diverses platges de Barcelona per excés de banyistes

Les platges més afectades són les que pertanyen al districte de Sant Martí: Llevant, Mar Bella, Bogatell i Nova Icària, i també la de Sant Sebastià

Actualitzat

Com ja va passar fa una setmana, Barcelona ha restringit aquest diumenge a la tarda l'accés a algunes platges de la ciutat per l'alta concentració de banyistes. Les més afectades han estat les platges del districte de Sant Martí: Llevant, Mar Bella, Bogatell i Nova Icària, i també la de Sant Sebastià, a Ciutat Vella.

 

Durant tot el dia, la Guàrdia Urbana ha fet controls d'accés a l'espai perquè no se superés l'aforament i ha anat deixant entrar banyistes a mesura que n'han anat sortint. Tot i això, finalment s'han hagut de tancar accessos perquè no s'hi concentressin més persones.
     

El dia més càlid a Catalunya

L'ocupació de les platges es pot seguir en directe a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona. A les set de la tarda, vuit de les deu platges de la ciutat tenien una ocupació alta. La que tenia una ocupació més baixa eren els Banys del Fòrum.

Aquest diumenge, amb l'entrada de l'estiu, és el dia més càlid fins ara registrat a Catalunya d'aquest 2020. No ho és, en canvi, a Barcelona, on les temperatures màximes han arribat als 27 graus. Sí que s'ha incrementat, però, la sensació de xafogor.

Des del dilluns 8 de juny, l'Ajuntament regula l'aforament a platges amb controls als punts d'accés i ha instal·lat 18 videosensors per controlar-ne l'ocupació.

 

ARXIVAT A:
TurismeMeteorologia
Anar al contingut