Detingut per fer tocaments a una dona en un autocar que circulava per l'AP-7
Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra (ACN)

Tornen a detenir el repartidor que circulava drogat i sense punts a Constantí

Una hora després de quedar en llibertat, el van denunciar per intentar emportar-se alguns productes d'una botiga d'alimentació

Actualitzat

No han passat ni dues setmanes entre una detenció i una altra, pels mateixos delictes: conduir sense carnet, amb un positiu de drogues i una ordre de recerca i detenció judicial. I ha estat al mateix lloc: un control dels Mossos a Constantí.

El detingut és un veí de Valls, de 35 anys, que, com la vegada anterior, conduïa una furgoneta d'una empresa de paqueteria. Anava acompanyat per aprendre la ruta en els primers dies dia de feina a l'empresa.

 

 

Els Mossos estaven fent un control a la TP-7225 a quarts de nou del matí quan van aturar la furgoneta. El conductor va donar positiu per diverses substàncies estupefaents i la denúncia administrativa es farà efectiva quan el laboratori ho confirmi.

A més, els agents van comprovar que el conductor tenia pendent una ordre de detenció judicial per no haver-se presentat en la causa oberta per la detenció anterior, el dia 28 de novembre. I van tornar a obrir-li diligències penals perquè tornava a circular sense permís de conduir en vigor per pèrdua de punts.

És la tercera vegada que el detenen per conduir sense punts al carnet.

 

El conductor de la furgoneta va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, que el va posar en llibertat amb càrrecs, amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

Per si no n'hi havia prou, una hora després de posar-lo en llibertat, va anar a una botiga d'alimentació del davant de la comissaria dels Mossos a Campclar i va intentar emportar-se alguns productes. Una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria el va denunciar per un presumpte furt.

ARXIVAT A:
TrànsitPolicial
Anar al contingut