LeBron James haurà de jugar el partit de la seva vida per superar una malvada intel·ligència artificial
LeBron James haurà de jugar el partit de la seva vida per superar una malvada intel·ligència artificial

Torna "Space Jam" 25 anys després, amb LeBron James agafant el relleu de Jordan

L'estrena mundial està prevista per al juliol, però Warner Bros ja ha presentat el primer tràiler de la seqüela amb un nou duel de bàsquet únic

RedaccióActualitzat

25 anys després de la primera "Space Jam", Warner Bros aposta altre cop per continuar el fil d'una estrella del bàsquet que cau al món dels Looney Tunes. En aquesta segona part, el protagonista és la superestrella de l'NBA LeBron James, que viurà mil i una aventures al costat d'en Bugs i Lola Bunny, l'ànec Daffy, en Porky, el Coiot i el Correcamins i tota la resta de personatges.

Aquest dissabte han penjat a les xarxes el tràiler de la seqüela de la pel·lícula protagonitzada per Michael Jordan.

 

En aquesta ocasió, LeBron James, que haurà de recuperar el seu fill, compartirà pantalla amb altres personatges del món Warner Bros com els Picapedra, l'os Yogi, el Gegant de Ferro o King Kong, entre segurament molts més convidats sorpresa que ajudaran a donar proporcions inigualables a aquest nou duel de bàsquet.

La pel·lícula tabé suposa una actualtzació de personatges, en especial, de la figura de Lola Bunny, amb la veu de l'actriu Zendaya:

 

Al film, com en la primera pel·lícula, també hi ha aparicions de jugadors de l'NBA. En aquesta ocasió s'hi poden veure els jugadors dels Warriors Klay Thompson i Draymond Green, els companys de LeBron a Los Angeles, Anthony Davis i Kyle Kuzma, i les estrelles de Suns i TrailBlazer, Chris Paul i Damian Lillard. També surten les jugadores de la WNBA Diana Taurasi, de les Phoenix Mercury, i Nneka Ogwumike i Chiney Ogwumike, de LA Sparks. El malvat de la pel·lícula, una intel·ligència artificial interpretada per Don Cheadle, els robarà el talent per poder enfrontar-se a l'equip de James a la pista.

L'estrena mundial està prevista per al juliol, tot i que als Estats Units els abonats a la plataforma d'HBO Max la podran veure en streaming des de casa.

ARXIVAT A:
CinemaNBA
Anar al contingut