Barça

Toni Freixa oficialitza la seva candidatura a president del FC Barcelona

Toni Freixa vol acabar amb els judicis i el soroll a l'entorn blaugrana que tant podrien haver perjudicat el club. Tot i ser membre de la junta directiva fins al darrer moment, creu que hi ha moltes coses que es poden fer millor.

Actualitzat

Ja és oficial: Toni Freixa es presentarà a les eleccions a la presidència del FC Barcelona. Posada de llarg davant dels mitjans de comunicació amb un lema molt eloqüent: "Sabem a què juguem."

Freixa no té cap dubte que la temporada esportivament ha estat un èxit però reconeix que, lluny del terreny de joc, el FC Barcelona ha viscut un any ple d'inestabilitat com a conseqüència dels judicis per les irregularitats amb Hisenda en el fitxatge de Neymar i el fet de no poder contractar nous jugadors fins al proper mercat d'hivern arran de l'escàndol de la Masia: "Com a junta directiva no hem arribat a l'excel·lència que se'ns exigia."

El seu programa se centra en dos vessants: l'esportiu, on prioritza la Masia com a principal font dels èxits del futur i el rellançament de les seccions, molt afectades per les mesures d'estalvi impulsades per les darreres juntes directives; i el de la gestió, que ha d'estar centrat en l'eficiència econòmica i passa per garantir un espai Barça assumible, tot i les reformes necessàries al Camp Nou i al Palau, la millora de les prestacions per al soci i sobretot, fer de la marca Barça un referent mundial. En referència a l'animació al Camp Nou, Toni Freixa apunta que des de la junta es poden fer moltes coses per millorar-la, sense concretar-ne detalls. Justament aquest va ser un dels punts més calents en les darreres eleccions.

Freixa, que amb la renúncia de Sandro Rosell va anar perdent pes en una renovada junta directiva, ar fa un pas endavant i s'enfrontarà, de moment, al fins ara president, Josep Maria Bartomeu, i a Agustí Benedito, que ja han manifestat obertament la voluntat de ser candidats. Altres noms que ja fa temps que sonen amb força, com Jordi Farré, Jordi Majó i un Joan Laporta que ja fa temps que "ho té decidit", de moment encara no han anunciat si al final optaran a la presidència del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut