Barcelona

TMB publica els sous dels directius: 21 càrrecs cobren en total 2,5 milions d'euros anuals

Només sis directius cobren per sota dels 120.000 euros bruts anuals

RedaccióActualitzat

L'empresa Transports Metropolitans de Barcelona, que gestiona el servei d'autobusos i metro de la ciutat, ha fet públiques per internet l'estructura directiva i les retribucions dels alts càrrecs i el consell directiu. A la informació facilitada per l'empresa al portal de la transparència, hi figuren 21 càrrecs que cobren en total 2 milions i mig d'euros anuals.

El conseller delegat, Enric Cañas, percep gairebé 106.000 euros anuals, però les persones que més cobren són el director de xarxa, tant de metro com d'autobús, amb 135.00 euros bruts anuals.

El director de màrqueting, sense complements, és l'únic que cobra per sota dels 100.000 euros, i només sis directius cobren per sota dels 120.000 euros bruts anuals.

La publicació d'aquestes retribucions va ser un dels acords per seguir les negociacions del conveni de TMB, que segueixen obertes després de diverses jornades de vaga la primavera passada.

TMB pensa publicar més endavant tots els sous i retribucions de la plantilla, de 7.800 treballadors, el salari mínim dels quals està en 28.000 euros, i també ha afirmat que pensa aplicar la transparència als pressupostos del grup.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut