TMB afegeix un segon bus llançadora per fer el recorregut Fondo-Clot davant les crítiques

Aquest servei pel tall de la línia 1 de metro entre Fondo i Clot s'afegeix a l'enllaç que ja funciona fins a Fabra i Puig i evitarà un transbord a molts usuaris

RedaccióActualitzat

Després de gairebé un mes de crítiques d'usuaris i sindicats, TMB mou fitxa en el servei alternatiu de transport mentre la línia 1 del metro està tallada entre Fondo i Clot. A partir del 25 de juliol hi haurà un nou bus llançadora que farà el recorregut entre aquestes dues estacions. Aquest servei s'afegirà a l'enllaç en bus que ja funciona entre Clot i Fabra i Puig. TMB assegura que aquest nou servei millorarà la mobilitat, perquè reduirà la necessitat de transbordaments en alguns recorreguts.

TMB, a més, preveu que a partir de l'agost baixi el volum de viatgers a Barcelona i això, segons l'empresa de transports, ha de fer que millori la situació provocada pel tall del metro. De les 90.000 entrades que es registren al juliol a la línia 1 en el tram Clot - Fondo, s'hauria de passar a l'agost a unes 50.000. A més, la disminució del trànsit de cotxes hauria de facilitar que el nou bus llançadora circuli amb normalitat.

Els autobusos llançadora pararan a les estacions de Fabra i Puig, La Sagrera i Navas, a intervals d'entre cinc i sis minuts en dies feiners. En aquest tram, a les hores de més demanda, funcionarà alhora que el segon servei especial, que continuarà fent el trajecte entre Clot i Fabra i Puig cada tres minuts en jornades laborables.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut