Joan Puigcercós, president d'ERC, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Joan Puigcercós, president d'ERC, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Barcelona

ERC explica en un vídeo de precampanya el suposat finançament irregular de CDC a través del Palau

Esquerra Republicana de Catalunya ha estrenat la campanya "Gent honesta a la política", on detallen les seves propostes contra la corrupció a les administracions públiques. Els republicans aprofiten aquesta campanya per explicar en un vídeo el suposat finançament irregular de CDC a través del Palau de la Música.

Actualitzat
La lluita contra la corrupció serà un dels eixos de la campanya electoral d'Esquerra Republicana de Catalunya. En aquest sentit, els republicans han estrenat ja la campanya "Gent honesta a la política", que inclou un vídeo titulat "La veritat del cas Palau", on expliquen el suposat finançament irregular de Convergència Democràtica a través d'aquesta institució.  

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha dit que el seu partit és transparent i l'ha ofert com a garantia per lluitar contra la corrupció. "Nosaltres no ens lamentem de la corrupció, nosaltres la combatem", ha dit.

Els republicans s'han compromès a impulsar un únic organisme que centralitzi tota la contractació pública per evitar que l'administració tingui diferents òrgans de difícil fiscalització.

<embed src="http://www.youtube.com/v/EuYIcuv5yig?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed>
Anar al contingut