Vols fer de periodista? Participa en el Kiosk Jove!

Kiosk Jove és un espai de participació de periodisme digital adreçat a l'alumnat de cicle superior de primària i ESO de Catalunya.

Actualitzat
Què és el Kiosk Jove?

Un lloc per publicar l'actualitat informativa des d'un punt de vista diferent, amb la visió del jovent català. Els estudiants, guiats pel professorat, publiquen les notícies del barri, del poble i del municipi on es troba l'escola o l'institut.

El projecte és una col·laboració entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el 3cat24 (la web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio).

Aquesta és la segona fase del projecte Kiosk Jove. En la primera (abril-agost 2010) es va obrir a 19 centres educatius, repartits geogràficament per tot el territori català.

El compromís mínim que ha d'asumir cada centre que participi a Kiosk Jove és la publicació de 7 notícies (una al mes) i un reportatge final.

Registra-t'hi ara!

En aquesta segona fase (2010-11) es dóna cabuda a un total de 100 centres!. El termini d'inscripció es del 17 de setembre a l'17 d'octubre. La selecció dels centres es farà per ordre de registre.

Només cal que aneu a aquesta pàgina i seguiu pas per pas les instruccions que us facilitem. No es poden registrar personalment l'alumnat o les seves famílies. Ho haurà de fer un professor/a responsable perquè amb un únic usuari/a i contrasenya es pugui publicar els treballs de tots els estudiants que participen en el projecte.

A partir de l'18 d'octubre, podreu consultar el llistat definitiu de centres admesos aquí.

I després què?

La quarta setmana d'octubre del 2010, el 3cat24 i el Departament d'Educació de la Generalitat convocaran els representants de les escoles seleccionades a una reunió presencial on s'explicaran els detalls per participar-hi.

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Anar al contingut