Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

El <b>3cat24</b> vol destacar la producció de la blogosfera catalana que es troba a internet. Ja va entrevistar els <a href="http://www.3cat24.cat/noticia/322818/societat/El-catala-traspassa-fronteres-en-la-blogosfera" target="_alt">set guanyadors</a> dels <a hef="http://www.stic.cat/premisblocs/2008/" Target="_alt">Premis Blocs Catalunya 2008</a>per conèixer una mica més qui hi ha al darrere de cada blog.
Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

El 3cat24 vol destacar la producció de la blogosfera catalana que es troba a internet. Ja va entrevistar els set guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2008per conèixer una mica més qui hi ha al darrere de cada blog.
Actualitzat
Black & White or Color?
Black & White or Color?
Amb la intenció de potenciar i donar a conèixer la blogosfera catalana, el 3cat24 va començar a destacar -des del 9 d'octubre i de dilluns a divendres- un blog d'autor, dedicat a diverses temàtiques: economia, poesia, cultura, periodisme, tecnologia, etc.

Gràcies a les recomanacions dels mateixos bloguers, que recomanen altres blogs que acostumen a seguir, i amb la intenció de crear xarxa, anem seguint la pista a l'ampli món de la producció en català a internet.

En aquesta pàgina hi acumulem tots els blogs recomanats fins a la data actual, per ordre d'aparició. I si voleu veure el blog recomanat del dia podeu clicar aquí.

  Abril 2010

· Més Badalona, per Xavier Ventura.
· 29º Nord, del Pacífic a l'Atlàntic a través del paral·lel 29º Nord per Marc Martí, recomanat per Victòria.
· Mardamunt, Cap de Creus amb Caiac, Manel i Eduard recomanat per la Pilar.
· Renov@'t , la tecnologia en Català, per diversos autors i recomanat per l'Albert.
· Apunts de viatge viatges, geografia i altres per Jordi Canal.
· Marathon man, per Joan Carles Llurdés i Coit, recomanat per Frederic.
· Cistelladellum, per Francesc Vera
· L'home que mira, per Ramon Alcoberro, professor de filosofia, recomanat per Pep.
· R@conets, de Tonia Rius
· La llista de la setmana llistes d'spotify, vídeos, cançons i emocions en general
· Black & White or Color? per Ferran Jordà


***Ajuda'ns a descobrir la blogosfera catalana. Deixa'ns en els comentaris alguna recomanació de blog i la destacarem aquí.

** Pots consultar les recomanacions dels mesos d'octubre, novembre i desembre del 2008. També les d'enguany: gener del 2009, febrer del 2009, març del 2009, abril del 2009, maig del 2009 i juny del 2009, juliol del 2009, agost del 2009, setembre del 2009, octubre 2009, novembre 2009, desembre 2009, gener 2010 i març 2010.

*** Seguint les vostres recomanacions, ara els blogs catalans també a través d'RSS. Per seguir-los, entra aquí