Roma

Per Zapatero, la victòria del Barça val més que cent milions del finançament

A preguntes de Catalunya Ràdio, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha reconegut que havia parlat amb el president de la Generalitat, José Montilla, del finançament de Catalunya, abans de començar el partit. Segons Zapatero, l'acord és cosa de dies. Pel president de la Generalitat, Zapatero estava de "broma" i "som on érem". Segons Montilla, Zapatero ha bromejat dient coses com que aquesta victòria del Barça valia més que cent milions del finançament.

Actualitzat
En declaracions a Catalunya Ràdio, José Luis Rodríguez Zapatero ha dit que sentia "feliç" per la victòria "espectacular" del Barça. Zapatero ha explicat que ha fet una gran abraçada a Guardiola i que li ha dit que guanyar tres títols en la primera temporada "és només per a elegits". Per Zapatero, aquest equip "serà històric". Tot i que no ha baixat als vestidors, el president del govern espanyol ha parlat amb alguns jugadors. I a Iniesta li ha dit que "és un gran futbolista però també una gran persona". Per Zapatero, aquesta humiltat d'Iniesta és patrimoni de tot l'equip, que "ha guanyat bé", amb "estil".

El president de la Generalitat, José Montilla, per la seva banda, ha dit als micròfons de Catalunya Ràdio que comparteix l'alegria de la victòria "amb tots els catalans". Una victòria que ha qualificat "d'històrica" i "merescuda" i que considera que té "un valor simbòlic" que pot ajudar a superar la situació actual. Montilla ha reconegut que no és soci del Barça perquè només té el carnet del Cornellà.

El finançament també ha viatjat a Roma

A preguntes de Joaquim Maria Puyal, el president del govern espanyol ha reconegut que havia parlat amb Montilla sobre el finançament de Catalunya abans de començar el partit. Segons Zapatero, l'acord és cosa de dies. Pel president del govern central, fins i tot un partit de futbol serveix per fer política.

Pel contrari, pel president de la Generalitat, José Montilla, les paraules de Zapatero eren "broma". Segons Montilla, Zapatero ha bromejat dient que la victòria del Barça "val més que cent milions del finançament". Pel president de Catalunya, "som on érem".
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut