Altafulla

La veïna d'Altafulla trobada morta a l'AP-7 havia denunciat la parella per maltractaments

La veïna d'Altafulla trobada morta al maleter d'un cotxe a l'AP-7 al peatge de Torredembarra havia interposat una denuncia a la seva parella per maltractaments, però l'havia retirada perquè pogués mantenir la feina de vigilant de seguretat. Els Mossos d'Esquadra han pres declaració al detingut, que ha afirmat que la víctima "si no era per a ell, no era per a ningú". Aquest dimarts, el presumpte agressor passarà a disposició judicial. La mort de la dona de 26 anys, que tenia una filla en comú amb l'ara detingut, ha provocat el rebuig de les autoritats tarragonines, que han fet un minut de silenci davant de l'ajuntament contra la violència de gènere.

Actualitzat
La noia de 26 anys hauria mort al Camp de Tarragona presumptament a mans del seu company sentimental. L'home es va entregar als Mossos després de trucar-los per avisar que havia abandonat el cadàver a l'autopista AP-7, dins el maleter del cotxe.

Segons ha relatat un portaveu de la família de Maria del Mar, abans de trucar a la policia el presumpte agressor va telefonar a la mare de la víctima per explicar-li que l'havia estrangulat i li havia clavat diverses ganivetades.

Després de saber la notícia de la mort de la jove, Altafulla ha decretat tres dies de dol oficial en un ple municipal extraordinari en aquest municipi del Tarragonès.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut