Maryland

Un nord-americà es fa milionari gràcies al domini pizza.com

Chris Clark va comprar aquest domini l'any 1994 per 12,8 euros, i 14 anys després l'ha venut per 1,65 milions a un comprador anònim. D'aquesta manera, el que va començar com un reclam per aconseguir diners per a la seva empresa, s'ha convertit en un negoci rodó.

Actualitzat

Poc es podia imaginar aquest ciutadà de Maryland que el domini www.pizza.com el faria milionari. De fet, el va comprar només per aconseguir clients per a la seva empresa d'assessorament entre les pizzeries de l'entorn. Ara, catorze anys després, li ha donat un marge de benefici que ell mateix qualifica de "bogeria".

La idea de vendre'l se li va ocórrer el gener passat, després de sentir que el propietari del domini vodka.com l'havia venut per quasi dos milions d'euros. A partir d'aquí, el va posar a la venda per preu de sortida de 100 euros, i només una setmana després, ja li havien ofert 1,65 milions.

Davant d'aquest èxit, Chris Clark, de 43 anys, lamenta no haver comprat més dominis als anys 90, quan internet encara estava a les beceroles.

Anar al contingut