Barcelona

El servei de Rodalies de Barcelona, el més car de l'Estat

Viatjar per Barcelona amb el servei de Rodalies de RENFE és més car que a qualsevol altra localitat de l'estat espanyol. En concret, tant el bitllet senzill com els abonaments de deu viatges i el mensual tenen unes tarifes més cares en comparació amb les de la resta de la geografia espanyola. Es dóna la circumstància que els usuaris madrilenys paguen les tarifes més barates.

Actualitzat

Un bitllet senzill d'una zona de Rodalies costa a Barcelona 1,3 euros, una tarifa que només paguen els usuaris de Màlaga i Santander si compren el tiquet els caps de setmana i festius, mentre que en els dies laborables la tarifa és més reduïda. En canvi, el mateix bitllet a Madrid costa 15 cèntims d'euro menys. En concret, els madrilenys paguen 1,15 euros.

Pel que fa a l'abonament que permet fer deu viatges, només es pot adquirir a Madrid, Barcelona i Astúries. En aquest cas, també la capital catalana és la més cara. Exactament, l'abonament surt per 6,75 euros en el cas del tiquet d'una zona, davant els 6,6 euros que paguen els asturians i els 6,2 euros de Madrid.

També en el cas de l'abonament mensual que permet fer dos viatges al dia es dóna la circumstància que el preu més car és el que paguen els usuaris de Barcelona, en concret, 27,35 euros, davant els 22 euros de Madrid. La capital espanyola és, a més, la més barata de tot l'Estat.

Anar al contingut