Catalunya, 2 - Xina, 0

Catalunya guanya la Xina per 2-0 enmig d'un gran ambient de festa i catalanitat

Més de 63.000 persones han vist al Camp Nou l'habitual partit que la selecció catalana de futbol juga cada any per aquestes dates. Una vegada més, l'afició ha respost a la convocatòria i ha continuat al costat de la selecció catalana, que busca el seu reconeixement internacional. Enmig d'una gran ambient de festa, Catalunya ha guanyat per 2-0 la Xina, un equip que va jugar l'últim Mundial i que està en clara progressió. El primer gol l'ha fet Roger en el minut 10 de la primera part. El segon ha arriba en el 47 gràcies a una gran rematada de Luque.

Nova victòria de Catalunya. Enmig d'un gran ambient de festa i catalanitat, més de 63.000 persones omplien el Camp Nou per animar la seva selecció. Durant el matx, una Catalunya clarament superior se n'ha anat al descans amb un avantatge d'1 a 0. Posteriorment, només començar la segona part, els catalans han marcat el segon gol. Roger ha inaugurat el marcador en el minut 10. El jugador, que ha aconseguit el primer gol de la selecció catalana en el primer xut a porteria, ha dedicat el gol a la grada. Més tard, ha protagonitzat més ocasions de gol per als catalans. Els xinesos han tingut poques ocasions de gol. En el minut 33, la Xina ha aconseguit fer entrar la pilota dins la porteria, però el gol no ha valgut perquè els davanters xinesos estaven clarament en fora de joc. Un minut després, en una confusa jugada, Jordi Cruyff també ha fet entrar la pilota a la porteria contrària. No obstant, en aquesta ocasió tampoc ha servit pujat al marcador ja que havia tocat la pilota amb les mans. Sense opció per al rival, Albert Luque ha fet el segon gol en la primera ocasió de la segona part que han tingut els catalans. En el minut 2, i en una gran rematada, ha anotat el 2-0 final. Resultat que donava als catalans més avantatge i que els portava a jugar amb més comoditat fins al final del partit. Josep Guardiola ha tornat a ser el capità de la selecció, que novament ha dirigit Àngel "Pichi" Alonso.