Barcelona

Cinc persones perden la vida a la carretera durant el cap de setmana

Cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes, on cinc persones han perdut la vida des de divendres i dues més han resultat ferides greus en cinc accidents mortals. Dues de les víctimes anaven amb moto per les ciutats de l'Hospitalet i Barcelona i van xocar amb un autobús i un camió respectivament. Una altra de les persones mortes va ser atropellada a la C-32. La més jove de les víctimes, que ha mort en un accident a Mataró, tenia només 17 anys. Finalment, un home ha mort en precipitar-se des d'un pont al riu Segre amb el seu vehicle.

Actualitzat
El primer accident mortal va tenir lloc divendres i hi va morir un motorista en xocar amb un autobús urbà a l'Hospitalet de Llobregat. La víctima, Sergio T. R., veí de la població de 28 anys, conduïa una moto de gran cilindrada quan, per causes que es desconeixen, va col·lisionar amb l'autobús al voltant de les sis de la tarda a la confluència de l'avinguda d'Isabel la Catòlica amb l'avinguda de la Fabregada.

Dissabte moria un altre motorista, en aquest cas en topar contra un camió a l'avinguda Diagonal de Barcelona a l'altura del carrer Aribau. La seva acompanyant va resultar ferida lleu i el camioner va resultar il·lès després de l'impacte.

També dissabte una dona va morir atropellada a l'autopista C-32 al seu pas per Gavà. La víctima encara no ha pogut ser identificada. Els Mossos d'Esquadra creuen que es podria tractar d'una indigent.

La matinada de dissabte a diumenge una noia de 17 anys va morir i quatre joves més van resultar ferits, dos d'ells de gravetat, a causa d'un accident a Cabrera de Mar. Els joves, veïns de Mataró, anaven en el mateix turisme, que va sortir de la via al camí del Mig de la localitat i va xocar contra un mur.

L'última de les persones que ha perdut la vida a les carreteres catalanes ha estat un home de 60 anys. El vehicle on anava ha caigut des d'un pont al riu Segre, dins el nucli de Balaguer, des d'una altura de sis metres. L'home circulava amb un acompanyant, que ha resultat ferit lleu.

Els morts a la carretera a Catalunya han estat una tercera part del total de víctimes aquest cap de setmana a Espanya, on han mort 15 persones.
Anar al contingut