Barça

Tito Vilanova dirigeix la primera sessió amb tota la plantilla completa

Tornada a la feina dels internacionals blaugrana que van jugar l'Eurocopa. Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Cesc van fer ahir a la tarda el primer entrenament a les ordres de Tito Vilanova. El mateix dia que Carles Puyol rebia l'alta mèdica, ja superada la lesió.

Actualitzat
Tornada a la feina dels internacionals blaugrana que van jugar l'Eurocopa. Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Cesc van fer ahir a la tarda el primer entrenament a les ordres de Tito Vilanova. El mateix dia que Carles Puyol rebia l'alta mèdica, ja superada la lesió.

El camp d'entrenament de Sant Joan Despí va ser ahir a la tarda un entorn poc reconeixible. Després de dues setmanes amb un grup nombrós, però més per la presència de jugadors del filial que pels del primer equip, les coses tornen a la normalitat. Set blaugranes dels vuit que es van proclamar campions d'Europa amb la selecció espanyola van passar ahir al matí la revisió mèdica i a la tarda es van unir al treball programat per Vilanova.

Jordi Alba és l'únic internacional que segueix lluny de Barcelona, participant en els Jocs de Londres, encara que després de l'eliminació d'Espanya aviat s'unirà als seus nous companys.
Així, Vilanova va comptar amb vint futbolistes, entre els quals dos del filial: Oier i Sergi Roberto.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut