Barça

Tito Vilanova celebra el seu 44è aniversari molt content, líder en solitari i esperant el debut a la Champions

El tècnic de Bellcaire de l'Empordà celebra el seu 44è aniversari molt content, amb el seu equip líder en solitari de la Lliga i esperant el debut a la Lliga de Campions. Només quatre entrenadors debutants en la banqueta blaugrana han pogut sumar quatre victòries en els primers quatre partits: Terry Venables, Louis van Gaal, Ljubissa Brocic i el mateix Tito.

Actualitzat
Tito Vilanova celebra avui el seu 44è aniversari molt content, segurament més del que ell mateix es podria haver imaginat abans d'agafar les regnes de l'equip. El Barça és líder en solitari de la Lliga, a vuit punts de l'etern rival, i esperant el debut a la Lliga de Campions.

Només quatre entrenadors debutants en la banqueta blaugrana han pogut sumar quatre victòries en els primers quatre partits: Ljubisa Brocic (1960-61), Terry Venables (1984-85), Louis van Gaal (1997-98) i el mateix Tito. Els dos primers es van proclamar campions de Lliga.

Després d'un inici de temporada molt fort i intens, el tècnic de Bellcaire d'Empordà ha donat el dia de festa als seus homes, i ell podrà celebrar el seu aniversari amb els seus. De ben segur que els 8 punts de diferència que separen els blaugranes dels de Mourinho és un dels millors regals que rebrà Tito. I probablement, quan bufi les espelmes del pastís, el seu desig esportiu serà un triomf en el debut europeu davant l'Spartak de Moscou.

En quatre jornades ha guanyat dos dels tres partits que el Barça va perdre la temporada passada, al camp de l'Osasuna i al camp del Getafe. El tercer partit que va perdre l'últim Barça de l'era Guardiola va ser a casa davant el Reial Madrid. Aconseguirà també Tito esborrar aquella derrota? La resposta, el 7 d'octubre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut