Actualitat blanc-i-blava

Tintín Márquez programa una doble sessió a Peralada perquè l'equip assimili el nou sistema

L'Espanyol pot haver-se quedat sense Matías Delgado, el jugador que volia com a organitzador i que hauria renovat pel Besiktas, tot i que el club turc encara no ho ha fet oficial. Mentre els blanc-i-blaus esperen tancar una incorporació bàsica, el grup de Tintín Márquez continua entrenant-se a Peralada. Aquest dilluns, després del dia de festa, el tècnic ha regalat una doble sessió d'entrenament als seus homes. La del matí, purament física, i la de tarda, més tàctica, amb la missió que l'equip vagi assimilant el sistema del nou entrenador blanc-i-blau.

Actualitzat

El pròxim assaig de l'Espanyol serà divendres, a Palamós, enfront del Swansea gal·lès, en què hi ha força jugadors del futbol base blanc-i-blau, com Serrán, Bussy o Jordi Gómez.

Sergio Sánchez evoluciona bé de la lesió

L'ecografia a la qual s'ha sotmès aquest dilluns Sergio Sánchez ha constatat que el jugador evoluciona favorablement de la lesió muscular que té al recte anterior de la cuixa esquerra i s'espera que la setmana que ve es reincorpori al grup. Segons els serveis mèdics del club, l'evolució de la lesió és favorable, encara que el del planter està descartat per disputar el partit d'aquest divendres contra el Swansea City. En un principi, el defensa s'entrenarà al marge durant els pròxims dies. Si tot va bé, a partir de dilluns que ve ha de reincorporar-se al grup. En aquest cas, el defensa tindria opcions de disputar l'amistós contra el Manchester United del 2 d'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut