Gossos i gats busquen amo a través de Tinder

Tinder per a animals, la idea d'una protectora per potenciar l'adopció

De moment s'han creat 15 perfils d'animals "amb una història" i la resposta ha estat tot un èxit

RedaccióActualitzat

Els abandonaments d'animals són a primer ordre del dia, sobretot quan arriben vacances. Davant d'aquesta situació sorgeixen iniciatives per aconseguir que no decaigui l'adopció de mascotes.

Un refugi d'Alemanya ha tingut una idea relacionada amb les xarxes socials. Es tracta de fer servir l'aplicació Tinder, l'aplicació per trobar parella, però per ajuntar animals i humans.

Un fotògraf professional ha fet les millors fotos a la quinzena de gossos i gats candidats a l'adopció i les han penjat a l'aplicació.

"Esperem trobar llars per als 15 animals per als quals hem creat perfils. No n'hem fet de gatets acabats de néixer, més petits i bonics, sinó d'animals que tenen història", explica Benjamin Beilke, coordinador de comunicació de Tinder.

"Espero que aquests animals realment trobin una nova parella, una 'parella perfecta' a llarg termini i no només per unes setmanes."

Beilke explica que "no només hi ha ànimes solitàries entre els humans, sinó que també n'hi ha moltes entre els animals".

 

La resposta que han obtingut dels usuaris ha superat les expectatives i fins i tot ja han trobat alguns candidats ideals que podran donar una llar definitiva a aquests animals.

"La resposta és una bogeria, està triomfant a tot arreu", assegura Julian Moss, de la protectora d'animals.

 

ARXIVAT A:
Maltractament animal
Anar al contingut