Ciclisme

Thor Hushovd guanya a l'esprint la segona etapa del Tour de França

La segona etapa del Tour no ha deixat lloc a les sorpreses i, atès el seu final en pla, s'ha acabat decidint a l'esprint. Un final ajustat que s'ha endut el norueg Thoro Hushovd després d'uns últims metres de vertigen en què ningú li ha pogut seguir la roda. Els 164 quilòmetres entre Auray i Brieuc no han afectat gens la general i l'espanyol Alejandro Valverde continua líder gràcies a la feina del pilot, que ha avortat tots els intents d'escapada.

Actualitzat

La normalitat ha tornat a l'etapa en línia que ha unit en 164 quilòmetres les poblacions d'Auray i Brieuc. A diferència del que va succeir dissabte amb el cop d'Alejandro Valverde en el final de lleu ascens de la jornada inaugural, la cursa d'avui no ha deixat marge a les sorpreses i s'ha decidit a l'esprint.

Una petita associació de ciclistes -Chavanel, Voeckler, Moreau, Lelay- ha arribat amb un lleu avantatge a tres quilòmetres de la meta però han estat atrapats. Aleshores, Fabian Cancellara ha engegat el seu intent però ha rebut una contundent resposta de Pozzatto. Això ha recuperat la igualtat fins que Hushovd ha donat el cop definitiu en llançar un atac fulminant que li ha servit per pujar al més alt del podi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut