The walking dead
The walking dead

"The walking dead" i la 3a part de "Johnny English", les més piratejades de l'any

Encapçalen el rànguing de descàrregues il·legals de sèries i pel·lícules del 2018

Actualitzat

Feia sis anys que, consecutivament, "Joc de trons" era la sèrie més piratejada del món. Fins ara ningú podia fer-li competència. Aquest 2018, però, com que no hi ha hagut nous capítols de la sèrie estrella d'HBO, els zombis de l'AMC li han arrabassat el tron i s'han col·locat en primera posició.

Segons dades recopilades per TorrentFreak -el web que recull les darreres notícies sobre les descàrregues a BitTorrent-, "The Walking Death" lidera les descàrregues il·legals de l'any passat amb xifres milionàries.

I no és cap sorpresa, perquè ja feia quatre anys que era la segona sèrie més piratejada del món. Mantenint el mateix ordre que l'any passat, els superherois de "The Flash" i el peculiar grup d'amics de "The Big Bang Theory" la segueixen a la llista.

Cal tenir en compte, però, que TorrentFreak analitza les descàrregues per episodis i que les dades recopilades no tenen en compte altres sistemes de descàrrega il·legals no controlats.

Aquest és el rànquing:

1. "The walking dead"

 

 

Milions de descàrregues i un gran èxit temporada rere temporada no han saciat la set dels productors de "The Walking Death", que ja pensen en la desena temporada. Asseguren que tenen prou material per mantenir els zombis de la sèrie en vida durant molts capítols més i, per tant, el món decadent i postapocalíptic de Frank Darabont seguirà omplint pantalles.


2. "The Flash"

Basada en una història de DC Comics, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg i Geoff Johns van estrenar aquesta exitosa sèrie televisiva el 2014, un "spin-off" d'"Arrow". Electrocutat per un llamp, Barry Allen es converteix en Flash, el superheroi que protagonitza la sèrie amb la seva supervelocitat.


3. "The big bang theory"

 

 

Culmina el podi de descàrregues il·legals la "sitcom" nord-americana "The Big Bang Theory", conegudíssima per tots els amants de les sèries. Narra la divertida i curiosa vida del pis d'estudiants de dos estudiants de física, el Leonard i el Sheldon, que es veurà alterada amb l'arribada de la Penny.


4. "Vikings"

 

Una de les novetats de la llista de TorrentFreak és l'ascens de "Vikings", que amb només un any ha escalat quatre posicions. Coproduïda entre el Canadà i Irlanda, explica la llegenda de Ragnar Lodbrok, un dels vikings més famosos de la cultura nòrdica.


5. "Titans"

També basada en un grup de superherois de DC Comics, la sèrie nord-americana "Titans" ha arrencat amb molta força. Es va estrenar el 12 d'octubre i ja és la cinquena sèrie més piratejada del món.

"Arrow", "Supernatural", "Westworld", "Legends of Tomorrow" i "Suits" completen la llista de les deu sèries més descarregades del 2018.


I pel que fa a pel·lícules....

Pel que fa a pel·lícules, TorrentFreak va publicar la llista de les deu més descarregades l'últim dia de 2018.

L'actor anglès Rowan Atkinson manté la seva popularitat i la seva darrera pel·lícula, "Johnny English: De nuevo en acción", té el dubtós honor de ser la més piratejada de l'any passat.

El segon lloc, també amb milions de descàrregues, l'ocupa "Bird box" ("A cegues"), un nou film de Netflix on Sandra Bullock encarna el paper d'una mare protectora que, per salvar les seves filles, viu amb els ulls embenats.

"Aquaman", que viatja al regne submarí de l'Atlàntida, tanca el podi de films descarregats il·legalment a la xarxa.

ARXIVAT A:
PirateriaCinemaTelevisió
Anar al contingut