Julieta i The Tyets han col·laborat en la cançó "Clar que t'he trobat a faltar" (CCMA)

The Tyets actuaran amb Julieta a Londres i fan realitat el TFG del cantant Xavier Coca

El cantant Xavier Coca ha explicat que el seu treball de final de grau consistia, precisament, en un projecte per fer actuar The Tyets a la sala Scala

RedaccióActualitzat

The Tyets actuaran el 8 de desembre a la sala Scala, de Londres, i ho faran amb Julieta.

Les entrades valen una mica més de 28 euros i ja es poden comprar a la pàgina web de la sala, on els presenten com un grup que ha aconseguit un gran èxit aquest any amb temes com "Coti per Coti" o "Olivia". També destaquen el bon moment que viu Julieta.

Segons ha explicat a les xarxes un dels cantants de The Tyets, Xavier Coca, el seu treball de final de grau, ara fa cinc anys, era un projecte de com fer que la banda actués precisament en aquesta sala londinenca aquest 2023.


El concert, que suposarà un salt internacional en l'exitosa trajectòria de la banda de reggaeton mataronina, ha estat organitzat per Bona Gents.

Benet Aragay, un dels seus cofundadors, explica que treballant a la ciutat van tenir "l'oportunitat d'interactuar amb la majoria d'entitats catalanes" i van veure que hi havia un buit en les activitats per a un "públic més jove".

Un dels objectius de Bona Gents és "fer que el públic britànic més jove entengui millor Catalunya, les nostres tradicions, la nostra cultura i la nostra llengua", diu Aragay.

Actualment, uns 30.000 catalans i 200.000 espanyols resideixen al Regne Unit.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut