The Chemical Brothers, The Blaze i Maria Arnal i Marcel Bagés, al Sónar 2020
The Chemichal Brothers en l'actuació al Sónar, un dels festivals que uneixen música i tecnologia del 2010
Barcelona

The Chemical Brothers, THE BLAZE i Maria Arnal i Marcel Bagés, al Sónar 2020

El festival fa públic el cartell de la 27a edició, que es tornarà a fer en les dates habituals, al juny

RedaccióActualitzat

The Chemical Brothers i THE BLAZE encapçalen el cartell del Sónar 2020, que els mateixos organitzadors han definit com a "polièdric i global". El festival de la música més innovadora i experimental torna a les dates habituals, el 19 i 20 de juny, després del canvi forçós de l'any passat

Pels escenaris del Sónar hi passaran un centenar d'estrelles de l'electrònica d'avantguarda, DJs i figures emergents del trap i les músiques urbanes.

Destaca el nou xou audiovisual de The Chemical Brothers, un espectacle immersiu creat al costat del seu col·laborador habitual Adam Smith, en què Tom Rowlands i Ed Simons intercalaran els "hits" del grup amb els temes del seu nou àlbum, "No Geography".

Un altre duet, els francesos THE BLAZE, faran al Sónar "l'únic concert en exclusiva del 2020", mentre que Maria Arnal i Marcel Bagés hi portaran el seu debut en l'electrònica. 
 

També estan inclosos en la 27a edició del Sónar la trencadora Arca, l'espectacular xou del DJ i productor suec de house progressiu Eric Prydz i l'últim projecte d'El Niño de Elche i l'estrena a l'estat espanyol del congolesos Lous and The Yakuza


El Sónar també ha programat clàssics del festival, com els discjòqueis Carl Cox, Richie Hawtin i Laurent Garnier; o el projecte DESPACIO, el triangle format per 2many DJ's i James Murphy.

Com és habitual, la música negra actual serà protagonista d'un bon nombre de concerts, amb noms com Dave, AJ Tracey o Headie One.

Entre els més de 100 artistes confirmats també hi ha Mura Masa, Hidrogenesse, Tommy Cash, Princess Nokia, Carles Viarnès, Telefon Tel Aviv o "Califato 3/4", entre molts altres.

El cartell del Sónar sencer es pot consultar aquí. 
 

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut