Terrassa i Rubí condemnen una batussa que va haver diumenge entre jugadors de dos equips de futbol al camp Sant Pere Nord

ACN Terrassa.-Els governs municipals de Terrassa i Rubí han condemnat aquest dimarts "amb tota la contundència" la baralla que diumenge al migdia va haver entre jugadors dels equips Sant Pere Nord i l'Escola de Futbol Can Mir de Rubí en un partit de Segona Divisió Juvenil que s'estava celebrant al Camp Municipal de Sant Pere Nord de la ciutat egarenca. Arran de la batussa, dos jugadors van resultar ferits i van haver de ser atesos en un centre hospitalari, mentre el partit va quedar suspès. En un comunicat, els dos Ajuntaments han lamentat els fets i han denunciat la violència en l'esport, alhora que han subratllat que baralles com les de diumenge "mereixen el més absolut rebuig per part de les institucions, l'afició, el món de l'esport i la ciutadania en general".

Els regidors d'Esport de Terrassa, Eva Candela, i de Rubí, Juan López, han contactat amb les presidències dels dos clubs per traslladar-los la seva preocupació i demanar-los que prenguin mesures per evitar que es tornin a repetir situacions com les de diumenge. Al mateix temps, Candela i López han recordat els dos ajuntaments treballen conjuntament dins l'organització dels Jocs Esportius Escolars amb el missatge 'Compta fins a 5' per reforçar els valors del respecte i la formació en l'esport base.

Anar al contingut