Llum verda a la creació de la companyia de gestió pública de l'aigua de Terrassa
Llum verda a la creació de la companyia de gestió pública de l'aigua de Terrassa
Terrassa

Terrassa aprova crear una companyia pública per a la gestió de l'aigua

La creació de la nova empresa es validarà en el ple municipal de dijous i es posarà en marxa el primer semestre del 2018

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Terrassa fa un pas més cap a la gestió pública de l'aigua i aprova la constitució de la nova companyia pública que s'encarregarà del servei d'abastiment.

S'ha donat llum verda als estatuts que la regiran i al reglament per posar en marxa el servei. Un observatori permanent representat en el consell d'administració de la nova companyia donarà veu a la ciutadania sobre la gestió.

Ha estat amb el vot favorable del PSC, Terrassa en Comú, ERC-MES i la CUP. El PDeCAT, soci de govern del PSC, i Ciutadans s'han abstingut. Miquel Sàmper, segon tinent d'alcalde del PDeCAT a Terrassa, ha explicat que la seva decisió estava supeditada a la valoració d'un informe econòmic que consideren que no justifica el cost-benefici. El PP hi ha votat en contra.

Aquest dijous es farà el ple municipal que haurà de validar la creació de la companyia, que es podria posar en funcionament el primer semestre del 2018.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut