Les Teresines, avui (ACN)
Les Teresines, avui (ACN)
Barcelona

Teresinada Popular per celebrar els 25 anys d'una sèrie estupenda

Durant tot el dia, al Teatre Coliseum de Barcelona es farà una sessió maratoniana, amb la presència de tots els actors protagonistes de la sèrie

RedaccióActualitzat

Les dones d'empenta, d'una edat estupenda tornen... per un dia.

Fa 25 anys que TV3 va estrenar la sèrie "Teresina S.A.", i aquelles tres germanes d'esperit aventurer no han estat oblidades. Tot al contrari.

Aquest diumenge se celebra una Teresinada Popular a Barcelona. Amb més de mil entrades repartides entre els fans de la sèrie, que va fer rècord d'audiència l'any 1992, s'han preparat múltiples actes. Durant tot el dia, al Teatre Coliseum de Barcelona es farà una sessió maratoniana, amb la presència de tots els actors protagonistes de la sèrie.

 

Hi ha actuacions musicals en directe, concursos, entrega de premis, sortejos i moltes altres sorpreses.

Per als que s'han quedat sense entrada al Coliseum, TV3 recupera aquest matí, a partir de les 11, quatre capítols de la sèrie, els més votats pel públic.

Festa major

 

Sant Jordi

 

De nou, festa major

 

Nadal

 

Al Coliseum, segurament l'acte més esperat és l'elecció de la Teresina de Catalunya. I com és una Teresina? La mateixa companyia La Cubana diu que és una filosofia de vida: "La Teresina autèntica, sempre pensa bé, i el que és més important: sempre queda bé o intenta quedar bé amb tothom."

La Teresina segueix un sistema presidit pel lema: "Si pot fer-ho aquella, jo ho puc fer! Som unes Teresines i potser... tu també!"

Anar al contingut