El Caire

Tercera víctima mortal a Egipte a causa de la grip aviària

Una adolescent ha mort aquest dijous a l'hospital d'Ashmun, a Egipte, a causa del virus H5N1 de la grip aviària. Es tracta de la tercera víctima mortal d'aquesta malaltia a Egipte. Segons l'agència de notícies MENA, Iman Muhamad al-Yawad, de 16 anys i de la província de Munúfia, al nord del país, criava a casa seva aus de corral que estaven infectades pel virus de la grip aviària. Les autoritats egípcies han determinat l'enviament immediat d'unitats especials a la zona per tal d'aïllar el nou focus del virus.

Actualitzat

El Comitè per la Lluita contra la Grip Aviària (CCGA) d'Egipte ha explicat que la jove va ser traslladada dimecres a l'hospital d'Ashmun amb dificultats respiratòries, diarrea i febre elevada.

Des de l'aparició dels primers casos de la grip aviària al país el mes de febrer passat, s'han detectat en sis províncies diferents onze persones infectades, de les quals tres ja han mort.

Al mateix temps, els diaris locals informen en la seva edició d'avui que més de mig milió d'ocells han estat sacrificats en aquestes províncies des de l'aparició dels primers casos de la malaltia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut