Tercer episodi de tremolors de Merkel en un mes
Angela Merkel amb el primer ministre finlandès, Antti Rinne
Berlín

Tercer episodi de tremolors de Merkel en un mes

En roda de premsa, la cancellera ha repetit aquest dimecres "Estic bé"

RedaccióActualitzat

Tercera vegada que es produeix en un mes l'escena. La cancellera alemanya, Angela Merkel, tremolant incontroladament en un acte oficial. Aquest cop ha estat durant els honors militars amb motiu de la visita del primer ministre finlandès, Antti Rinne, a Berlín.

El motiu dels tremolors de Merkel continua sent una incògnita, encara que ella mateixa ha dit, somrient en la roda de premsa posterior, que es troba bé .La cancellera alemanya ha pogut continuar l'acte amb normalitat.

"Estic bé, la gent no s'ha de preocupar per mi."

"Ja vaig dir recentment que encara em trobo em fase de processament (de l'incident) dels honors militars amb el president Zelenski. Aparentment no està finalitzat del tot, però hi ha progressos i hauré de viure amb això un temps".

 

 

A mitjans de juny, Merkel va tenir el primer episodi de tremolors, en un acte amb el primer ministre d'Ucraïna. En aquella ocasió, es va atribuir a un cop de calor. Uns dies després, la cancellera va tornar a tremolar durant la presa de possessió de la nova ministra de justícia alemanya.

Fa dues setmanes la cancellera va parlar per primer cop dels seus tremolors i ja va assegurar que es troba bé. En el marc de la cimera del G20 es va mostrar convençuda que aquesta reacció desapareixerà de la mateixa manera que ha aparegut. Segons va dir, "no he d'informar de res en particular. Em trobo bé."

El missatge oficial, reforçat per les referències que n'ha fet la portaveu adjunta de l'executiu alemany, Martina Fietz, és que es troba bé de salut i capacitada per complir totes les seves obligacions. 

ARXIVAT A:
Angela Merkel
Anar al contingut