Teranyines de núvols prims

Estabilitat amb núvols prims. Si voleu sol, aprofiteu el matí perquè ràpidament s'esmorteirà per la presència de núvols alts i prims. Un front lliscarà pel Pirineu amb poca convicció. L'ambient serà un pèl més càlid.

Actualitzat

Tot i trobar-nos en una setmana molt tranquil·la, hi haurà matisos, i avui en serà un. El sol s'apagarà al llarg del dia, amb núvols cada cop més densos, a conseqüència de la proximitat d'un front que lliscarà amb molt poca energia pel Pirineu. Portarà molts més núvols que no pas aigua.

Sol esmorteït. De bon matí farà sol, amb núvols baixos a la costa Daurada que poden tapar totalment el cel. A la resta, el temps serà assolellat amb algun núvol prim. A partir del migdia el sol s'esmorteirà davant l'avanç dels núvols prims d'oest a est. De fet a la tarda, el cel estarà blanquinós a tot el país, amb un sol translúcid a les comarques de Lleida i tapat al Pirineu. Caurà alguna gota minsa i feble a la Vall d'Aran, Alta Ribagorça i Pallars Sobirà.

Temperatures una mica més altes. L'arribada d'una massa d'aire càlida, empesa pel vent de sud-oest des del centre peninsular, farà que les temperatures a totes les cotes pugin. Les mínimes s'han allunyat dels 0 ºC al Pirineu i han pujat dels 14 ºC en alguns punts de la costa. Pel que fa a les màximes, pujaran sobretot a Ponent i a les Terres de l'Ebre fins a valors propers als 30 ºC, que al mateix temps seran els valors més alts del país.

I els pròxims dies...

La situació meteorològica serà força tranquil·la al llarg de la setmana. El temps serà força assolellat però amb algunes teranyines de núvols alts o núvols de tarda. Les temperatures es mantindran força estables.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut