Tensió en la manifestació a Gràcia contra el desallotjament de Ka La Kastanya
Gran desplegament policial durant la protesta pels carrers del barri
Barcelona

Tensió en la manifestació a Gràcia contra el desallotjament de Ka La Kastanya

Hi ha hagut dos detinguts durant la protesta, que ha recorregut els carrers del barri enmig d'un gran desplegament policial

RedaccióActualitzat

Tensa manifestació al barri de Gràcia de Barcelona aquest vespre de dimecres per protestar pel desallotjament de la casa ocupada coneguda com a Ka La Kastanya.

Hi ha hagut dos detinguts. Un per atemptar contra un agent en els enfrontaments entre manifestants i Mossos, i l'altre per danys en llençar pedres contra una entitat bancària. També hi ha 15 investigats i dos agents van resultar ferits durant l'actuació.

Un dels detinguts durant la protesta (CCMA)

Gran desplegament policial

La protesta ha començat a l'entorn del metro de Fontana enmig d'un gran desplegament policial. A l'inici de la manifestació, els Mossos han identificat alguns dels assistents i han examinat les bosses que portaven.

Els Mossos han identificat alguns dels manifestants (CCMA)


A la marxa hi han participat unes 200 persones que han recorregut diferents carrers del barri. Durant la protesta, hi ha hagut algunes corredisses i escaramusses puntuals entre els manifestants i la policia. Un helicòpter ha sobrevolat la zona fins que s'ha acabat l'operació.

La capçalera de la manifestació (CCMA)

 

 

Hi ha hagut moments puntuals de tensió (CCMA)

 

Durant la manifestació, els manifestants han cridat consignes com ara "Ka La Kastanya resisteix" o "No s'entén, gent sense cases i cases sense gent".

Anar al contingut