'Quan ens vam conèixer'. Alemanya

Tendresa i cruesa en les millors fotos de parts del 2021

La fotògrafa Anne Lucy Silva ha guanyat el certamen fotogràfic organitzat per l'Associació Internacional de Fotògrafs Professionals de Naixements

Actualitzat

És tenir en braços la teva filla o el teu fill per primera vegada i sentir l'amor més gran del món. Així ho expressa aquesta imatge d'Anne Lucy Silva Barbosa, guanyadora de la Millor Imatge de Part de la competició anual que l'Associació Internacional de Fotògrafs Professionals de Naixements organitza.

 

"L'amor més gran del món", Brasil (Anne Lucy Silva Barbosa)

Són fotografies que impressionen. Mostren de manera explícita, sense embuts, una escena que es viu milers de vegades cada dia a tot el món, però que sovint s'ensenya poc.

 

"Emergeix", Estats Units (Jessica Worland)

El certamen consta de cinc categories: treball, part, postpart, detalls de naixement i Fresh 48 (fotografies fetes durant les primeres 48 hores de vida).

 

"Cap avall. Ja gairebé és aquí", Estats Units (Dana Jacobs)

Aquestes imatges posen en valor la bellesa de tot allò que envolta el part i també l'habilitat dels professionals que retraten l'experiència.

 

"Tu i tu i jo", Estats Units (Brittany Knapik)

I és que diuen que una imatge val més que mil paraules....

"Aquest moment", Canadà (Kandyce Wagar)

Aquest any, la feina d'aquests fotògrafs professionals s'ha vist afectada per la pandèmia del coronavirus. Tal com expliquen els organitzadors a la seu web, els professionals gràfics no formen part de l'equip de naixement i, per tant, sovint s'han trobat impediments a l'hora de poder entrar a un quiròfan, a una sala o a una unitat de recuperació.

 

"L'origen de la vida", Alemanya (Charlene Förster)

És per això que abans de participar en el certamen, se'ls ha informat de totes les mesures anti-Covid que han hagut de seguir.

 

"Futura llevadora" (Jill Slagter)

 

 

ARXIVAT A:
Família Fotografia
Anar al contingut