Madrid

Telefónica i Imaginarium creen el primer mòbil per a nens a partir de 6 anys

Telefónica i la firma Imaginarium han creat el primer mòbil per a nens a partir de sis anys. Es tracta d'un aparell de només quatre tecles que ofereix la possibilitat als pares de limitar les trucades i els missatges que pot rebre i enviar. A més, disposa d'un servei de localització. L'aparell encara no és al mercat però ja genera tot tipus d'opinions. Els seus creadors defensen que és un aparell didàctic, mentre que molts pares pensen que és totalment innecessari.

Actualitzat
Telefónica i la firma Imaginarium volen captar clients entre els nens de 6 anys amb un mòbil especial per a ells. Les dues companyies llançaran el mòbil per la campanya de Nadal a 59 euros l'aparell. Diuen que està pensat com una eina per ajudar als pares a ensenyar els seus fills l'ús correcte del mòbil. La pregunta és si n'hi ha cap necessitat. I la resposta dels pares, almenys dels que han contestat a càmera, és molt majoritàriament que no.

No sembla, doncs, que sigui una demanda dels consumidors. Però el temps dirà si després de Reis hi ha gaires nens de sis anys penjats del mòbil.

Segons l'Institut Nacional d'Estadística, l'any passat més d'un milió de nens d'entre 10 i 14 anys tenia un telèfon mòbil.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut