Té un accident begut i sense punts al carnet i fa veure que ha estat el germà
Estat en què va quedar un dels vehicles (Mossos d'Esquadra)

Té un accident begut i sense punts al carnet, i fa veure que ha estat el germà

Els Mossos detenen un veí de Maçanet de la Selva com a presumpte autor d'un delicte d'usurpació de l'estat civil i dos delictes contra la seguretat viària

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per conduir begut i amb el carnet retirat a Maçanet de la Selva. Es tracta d'un veí d'aquesta població, de 52 anys, que havia provocat un accident i que va intentar fer veure que havia estat el seu germà.

Els fets van passar dimarts cap a la mitjanit. Una patrulla de trànsit va anar cap a la carretera C-35, a Maçanet, en rebre l'avís d'un accident.

Quan els Mossos van voler identificar el conductor que l'havia provocat, no els va mostrar cap tipus d'acreditació. Posteriorment, l'home va aportar una documentació, però es va comprovar que corresponia al seu germà, amb qui el detingut tenia semblança física.

Begut i sense punts

En determinar la seva identitat real, els agents van veure que no disposava de permís de conduir en vigor perquè havia perdut tots els punts. A més, va donar positiu en el control d'alcoholèmia. El resultat va ser de 0.80 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, el triple de la taxa legalment permesa.

L'home el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'usurpació de l'estat civil, és a dir, de la identitat, i dos delictes contra la seguretat viària.

 

Se salta les indicacions d'aturar-se circulant a gran velocitat

En la reconstrucció de l'accident els agents van determinar que el conductor detingut circulava a gran velocitat per la C-35 i no va fer cas de les indicacions d'un operari d'aturar-se en un punt on es feien obres.

El conductor va xocar contra un con de senyalització, es va desplaçar al carril contrari i va impactar contra un turisme que estava aturat per les obres. El vehicle va sortir de la via i va acabar xocant amb la tanca de protecció.

El detingut està en llibertat amb càrrecs.
 

 

ARXIVAT A:
MobilitatDroguesMossos d'Esquadra
Anar al contingut