La narcollanxa estava amagada al remolc del camió i preparada per salpar
L'accident d'un camió a Deltebre va permetre descobrir una narcollanxa dins, l'any passat
Deltebre

Té un accident amb el camió i li descobreixen una narcollanxa al remolc a Deltebre

La Guàrdia Civil ha detingut el camioner, que portava l'embarcació preparada amb tres motors i milers de litres de combustible

RedaccióActualitzat

Un accident ha permès enxampar una operació per portar droga a Catalunya. La Guàrdia Civil va anar a auxiliar un camió que s'havia accidentat en un camí entre Deltebre i Camarles i va trobar al remolc una narcollanxa carregada per fer un viatge llarg. La policia creu que es podria fer servir per arribar a les costes del nord d'Àfrica per transportar droga.

Els fets van passar divendres 13 d'agost de matinada. L'home, que va quedar detingut, va caure amb el camió en un terraplè d'un camí de terra entre Deltebre i Camarles, al Baix Ebre. Una patrulla de la Guàrdia Civil s'hi van acostar per ajudar-lo, però van detectar que el conductor estava nerviós i rebutjava la seva ajuda perquè ja havia avisat els serveis d'assistència en carretera.

L'actitud va fer sospitar els policies, que van decidir inspeccionar el camió. Al remolc hi van trobar una embarcació semirígida, d'11 metres d'eslora, 200 garrafes amb 20 litres de combustible cadascuna, tres motors de 300 cavalls, material electrònic per a la navegació i per al manteniment de la barca, i 8 bidons de plàstic amb roba i aliments. Tot el material confiscat està valorat en 180.000 euros.

 

Els dos guàrdies civils van detenir l'home, que ha quedat en llibertat després de declarar al jutjat d'instrucció de Tortosa.

La policia no descarta que la llanxa es volgués fer servir per arribar a les costes del nord d'Àfrica per transportar droga. La Guàrdia Civil de Tarragona treballa per identificar l'organització que traslladava l'embarcació.

El vehicle es va portar amb una grua al port de Sant Carles de la Ràpita, on està custodiat per la policia.

Els aliments confiscats s'han donat a un centre benèfic de Tarragona.

ARXIVAT A:
DroguesNarcotràfic
Anar al contingut