Taylor Swift en la festa dels Oscars de "Vanity Fair" a Califòrnia (Reuters)
Taylor Swift en la festa dels Oscars de "Vanity Fair" a Califòrnia (Reuters)

Taylor Swift guanya un judici contra un locutor que li va tocar el cul

Swift rebrà una compensació simbòlica d'un dòlar, però diu que ho ha denunciat perquè "serveixi per visualitzar aquest tipus d'agressions"

RedaccióActualitzat

La cantant nord-americana Taylor Swift ha guanyat un judici contra un locutor de ràdio que li va grapejar el cul el 2013. L'artista, de 27 anys, va denunciar el DJ canadenc David Mueller per haver-li tocat el cul per sota la faldilla durant una sessió de fotos, un fet que el locutor negava però que el jurat ha considerat provat.

Swift rebrà una compensació simbòlica d'un dòlar, però diu que ho ha denunciat perquè "serveixi per visualitzar aquest tipus d'agressions" i per "ajudar les noies que no s'atreveixen a fer públiques aquest tipus de situacions."

Després que la cantant i la seva mare informessin dels fets a l'emissora on treballava Mueller, el van acomiadar. Arran d'això, el locutor les va denunciar, i Swift va respondre amb una altra demanda. Després d'un judici que ha causat molta expectació, el jurat ha donat la raó a l'artista, que anuncia que farà donacions a organitzacions que treballen en la defensa de víctimes d'agressions sexuals.

Anar al contingut