Taylor Swift, en una imatge d'arxiu
L'artista de moment només té dates programades als Estats Units (Europa Press)

Taylor Swift arrenca "The Eras Tour" amb un concert amb 44 cançons i l'avanç de nous temes

Feia cinc anys que Swift no feia cap gira i aquesta engreixarà encara més la fortuna de l'artista, una de les deu més ben pagades del món

RedaccióActualitzat

Taylor Swift celebrava el seu retorn als escenaris amb la publicació, hores abans del concert de Glendale, Arizona, de quatre temes nous. En realitat, amb la reedició de tres cançons ja publicades i una d'inèdita.

L'esperada gira de Swift, "The Eras Tour", fins i tot ha fet canviar el nom de la ciutat nord-americana on arrenca aquest cap de setmana: Glendale, a Arizona. Durant unes hores ha estat Swift City.

L'artista, de 33 anys, l'única dona que apareix a la llista Forbes dels 10 artistes més ben pagats del món el 2022, ha estrenat els quatre nous temes hores abans de pujar a l'escenari: "Eyes Open (Taylor's Version)", "Safe & Sound (Ft. Joy Williams and John Paul White) (Taylor's Version)", "If This Was a Movie (Taylor's Version)" i "All The Girls You Love Before".

Es tracta de la primera gira que fa Taylor Swift en cinc anys i, de moment, només té concerts programats als Estats Units fins a l'estiu. En aquest temps, ha publicat quatre àlbums. Amb l'últim, "Midnights", que va sortir a la venda a l'octubre, Swift es va convertir en la primera artista a ocupar simultàniament els 10 primers llocs de la llista Billboard Hot 100. També ha estat el disc més escoltat a Spotify en un sol dia.

L'espectacle d'aquest divendres ha durat tres hores i quinze minuts i ha inclòs fins a 44 cançons, que ha interpretat acompanyada de prop d'una vintena de ballarins.

"No puc ni entrar a valorar quant us he trobat a faltar", ha dit Swift als seus fans, que van col·lapsar Ticketmaster amb la venda de les entrades. Malgrat això, la gira va batre el rècord del nombre més gran d'entrades venudes per un artista en un sol dia, amb 2,4 milions.

Només un dels quatre temes que ha estrenat abans del concert era inèdit, ja que els altres tres són nous enregistraments, que Swift ha fet per poder recuperar la seva música, després que un fons d'inversió adquirís els drets dels seus primers cinc discos, que estaven en mans del seu antic mànager, i ella perdés els drets d'autor de part del catàleg.

Aquest diumenge, la ciutat de Glendale, que durant dos dies es diu Swift City, recuperarà el seu nom. La gira continuarà i, segons pronostica Forbes, tindrà uns beneficis de nou xifres per a l'artista. La fortuna de Taylor Swift és ara de 92 milions de dòlars.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut