Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

Taxistes paguen comissions a recepcionistes d'hotels per aconseguir clients

Per aconseguir els clients dels hotels i pujar-los al taxi, taxistes de Barcelona que treballen amb algunes emissores paguen comissions als recepcionistes. El Reglament Metropolità del Taxi ho considera una infracció greu i comporta una sanció de 1.250 euros.

Televisió de CatalunyaActualitzat
Per aconseguir els clients dels hotels i pujar-los al taxi, alguns taxistes de Barcelona que treballen amb algunes emissores paguen comissions als recepcionistes. El Reglament Metropolità del Taxi considera una infracció greu buscar i/o captar passatge mitjançant el pagament de comissions, sancionada amb 1.250 euros, però aquesta pràctica irregular és diària.

Els taxistes que paguen comissions tenen una llista d'hotels amb l'import de la comissió que han de pagar. Per exemple, 7-1 equival a 7 euros a l'aeroport i 1 a la ciutat. I els que no en paguen, lamenten que a més de perdre els clients d'hotel, en resulten perjudicats, perquè consideren que això embruta la imatge del sector.

A l'Institut Metropolità del Taxi saben que es paguen comissions, però asseguren que és molt difícil demostrar-ho.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut