Imatge promocional del film 'Vulcania', amb l'actor Miquel Fernández, en primer pla, i les instal·lacions del museu de Cal Trepat de …
Imatge promocional del film 'Vulcania', amb l'actor Miquel Fernández, en primer pla, i les instal·lacions del museu de Cal Trepat de Tàrrega, al fons. (Vertical)

Tàrrega acollirà la preestrena mundial de la pel·lícula 'Vulcania', rodada al Museu Cal Trepat de la ciutat

Tàrrega (ACN).- Tàrrega acollirà el 23 d'octubre la preestrena mundial de la pel·lícula 'Vulcani'a, un thriller amb elements sobrenaturals rodat l'any passat i que va tenir entre les seves localitzacions les naus de Cal Trepat de la ciutat. La productora de la cinta, Zentropa -vinculada a l'aclamat director danès Lars Von Trier-, celebrarà la première als Cinemes Majèstic quatre mesos abans de l'estrena en sales comercials, prevista pel febrer del 2016. Els responsables del film volen agrair així el suport que Tàrrega va dispensar al rodatge. A més, la bona entesa amb Cinemes Majèstic propiciarà que 'Vulcania' es projecti tres vegades al dia fins al 29 d'octubre, optant d'aquesta forma als Premis Goya 2016.

Actualitzat
Anar al contingut