Madrid

Tarragona té el cistell de consum més car de Catalunya

L'observatori de preus dels aliments i drogueria recull que els preus continuen baixant a la majoria de les ciutats gràcies al descens dels aliments envasats i les fruites i hortalisses. Una tendència que a Tarragona no es compleix: amb un increment de prop del 4%, és la ciutat on han crescut més els preus el tercer trimestre de l'any. Alcampo i Mercadona estan entre els establiments més barats i El Corte Inglés és el més car.

Actualitzat
Tarragona, tot i no ser la ciutat més cara d'Espanya, sí que ha registrat l'augment més fort dels preus dels aliments i drogueria el tercer trimestre de l'any, amb un increment del 3,8%. Mentre que a Barcelona i Girona baixaven un 2,4 i un 2,9%, respectivament, a Lleida tenien un lleuger increment del 0,4% respecte al segon trimestre de l'any.
Segons les dades recollides per l'observatori, tots els comerços han baixat els preus una mitjana del 1,6%, però el més econòmic continua sent l'hipermercat.

Alcampo i Mercadona estan entre els establiments més barats i El Corte Inglés és el més car. La diferència màxima entre comprar a Àvila, la ciutat més barata, o fer-ho a Bilbao o Sant Sebastià, les més cares, pot ser d'un 14%, segons l'Observatori dels Preus.
Anar al contingut