Primer pla del portaveu de l'Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, durant la presentació de les novetats de neteja, seguretat i transport públi…
Primer pla del portaveu de l'Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, durant la presentació de les novetats de neteja, seguretat i transport públic de les festes de Santa Tecla. Foto del 9 de setembre del 2019 (Horitzontal).

Tarragona reforçarà els controls a bars i comerços per evitar la venda d'alcohol a menors per Santa Tecla

Actualitzat

ACN Tarragona.-L'Ajuntament de Tarragona reforçarà el dispositiu de neteja, seguretat i transport públic per la Festa Major de Santa Tecla, que se celebrarà a la ciutat del 13 al 24 de setembre. El portaveu municipal, Xavier Puig, ha destacat l'increment d'agents de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra als punts on es produeixen habitualment els 'botellons' i als llocs amb més concentració de públic. Puig també ha incidit en els controls que hi haurà als bars i establiments d'alimentació per evitar la venda d'alcohol a menors i fora d'hores, i ha reconegut que "les festes estan molt alcoholitzades". A banda, i per facilitar l'accés al centre de la ciutat als habitants dels barris de Ponent Nord i Llevant, es crearà una línia nova del bus urbà. En relació a la neteja, s'incrementarà el nombre de lavabos mòbils que s'instal·laran als carrers.

Anar al contingut