Tarda de dissabte amb <b>"El perfecte desconegut"</b>

L'"opera prima" de Toni Bestard <b>"El Perfecte desconegut"</b>, s'emetrà dissabte per TV3
Tarda de dissabte amb "El perfecte desconegut"

Tarda de dissabte amb "El perfecte desconegut"

L'"opera prima" de Toni Bestard "El Perfecte desconegut", s'emetrà dissabte per TV3
Actualitzat
El llargmetratge"El perfecte desconegut" es podrà veure per TV3 dissabte 14 de novembre a les 18.45. La pel·lícula va participar al Pusan International Film Festival (2011), al Palm Springs International Film Festival (2011) i al Semici-Festival International de Cine de Valladolid, a la secció olicial (2011). És una producció de Singular Audiovisual, Optim TV i IB3 Televisió Balear amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Palma Pictures i el suport de l'Ajuntament de Bunyola, Calvià, Palma, el Consell de Mallorca, la Fundació Mallorca Turisme, el Govern de les illes Balears i l'ICAA.
 
Sinopsi:
Un estranger, Mark O'Reilly,  arriba en un petit poble mallorquí i s'instal·la discretament en un local abandonat.  Els veins, entusiasmats, creuen que Mark té la instenció d'obrir una nova botiga. Però en Mark no té cap intenció d'obrir un local. Ni tal sols parla la llengua del país. De fet, l'estranger buscar respostes sobre un fet que va passar fa uns anys i que ha quedat perpetuat a través d'una vella fotografia polaroid.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Toni Bestard
Guió: Arturo Ruíz Serrano
Intèrprets: Colm Meaney, Vicky Peña, Biel Durán, Ana Wagener, Guillem Juaneda, Natalia Rodríguez, Xisco Segura, Pacual Ulli Carlos Santos.
Direcció de fotografia: Nicolàs Pinzón Sarmiento