Incendi a bord d'un avió buit d'Ethiopian Airlines a Heathrow.
Incendi a bord d'un avió buit d'Ethiopian Airlines a Heathrow.
Londres

Tanquen les pistes de l'aeroport de Heathrow durant una hora i mitja per un incendi en un avió buit d'Ethiopian Airlines

L'aeroport de Londres s'ha vist obligat a tancar les seves dues pistes d'aterratge durant més d'una hora i mitja a causa del foc dins d'un avió d'Ethiopian Airlines que en aquell moment no duia passatgers a bord.

Actualitzat
L'aeroport de Heathrow, a Londres, s'ha vist obligat a tancar les seves dues pistes d'aterratge després d'un incendi a bord d'un avió d'Ethiopian Airlines. Tant els enlairaments com els aterratges s'han interromput a causa de l'incident a l'avió, un Boeing 787 Dreamliner, que no tenia passatgers a bord en el moment dels fets. Poc més d'una hora i mitja després, l'aeroport ha reobert les pistes.

El portaveu de l'aeroport ha explicat que "hi ha hagut un foc intern en el qual estava involucrada una aeronau d'Ethiopian Airlines", però que l'aparell "estava aparcat en una zona remota, sense passatgers a bord". El tancament temporal de les pistes, segons ha explicat aquest mateix portaveu, "és un procediment estàndard" en aquests casos.

Precisament l'aerolínia etíop va ser el mes d'abril passat la primera de reprendre els vols comercials dels seus Boeing 787 Dreamliner, tres mesos després que s'hi detectessin problemes tècnics en el sistema de bateria de les naus.

Els efectes de l'incident han repercutit en les accions de la companyia aèria, que han caigut un 7% a la borsa.
Anar al contingut