El local Kokun, on es va gravar l'actuació del grup (Google Maps)
El local Kokun, on es va gravar l'actuació del grup (Google Maps)

Tanquen la discoteca de Màlaga on un DJ va escopir alcohol sobre els assistents

El tancament, decidit per l'Ajuntament de Torremolinos, és cautelar i durarà 15 dies

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Torremolinos ha ordenat el tancament cautelar durant 15 dies de la discoteca Kokun, a la província de Màlaga. L'establiment es va fer conegut aquest dissabte, quan va començar a circular un vídeo a les xarxes d'una festa en què un DJ escup alcohol sobre els assistents.

La mesura, de caràcter provisional i preventiu, s'ha pres a partir d'una reunió amb les delegacions municipals de Platges, Medi Ambient i Seguretat. Amb aquesta decisió l'Ajuntament vol "garantir la salut" dels ciutadans i visitants, i mantenir la imatge de "destí segur" de Torremolinos, segons ha explicat l'alcalde de la localitat, José Ortiz.

L'alcalde de Torremolinos, José Ortiz, en una roda de premsa (Europa Press)

Ortiz ha comentat que la mesura demostra "la voluntat ferma" de "reforçar i obligar amb procediments administratius sancionadors els qui incompleixin les normes".

L'alcalde de la localitat ha detallat que ara s'ha iniciat un procés sancionador administratiu. Quan acabi, es tramitarà i s'executarà el tancament automàtic del local d'oci, aquest dimarts o aquest dimecres com a molt tard.

Paral·lelament, la Junta d'Andalusia també està investigant els fets per determinar possibles responsabilitats que se'n puguin derivar.

 

Ortiz ha tornat a qualificar les imatges de la festa de "lamentables":

"Són imatges que no es poden repetir en un municipi que treballa amb un esforç enorme, en coordinació diària amb els professionals del sector turístic, que està fent un enorme esforç, sacrifici i treball per tenir oberts no només els hotels, sinó també els establiments, en una situació en què malauradament l'ocupació és molt pobra."

 

 

Imatges polèmiques

Aquest dissabte es va fer viral un vídeo en què un DJ, enmig d'una actuació, puja a la taula, beu alcohol i l'escup sobre el públic. També ofereix als assistents beure de la mateixa ampolla. Molts no duen mascareta o la porten abaixada, i tampoc respecten la distància de seguretat.

Es tracta d'una festa en el local Kokun, a la platja de Torremolinos. El protagonista del vídeo és un integrant del grup musical Les Castizos, que ja s'ha disculpat pels fets.

Les imatges han generat indignació i l'alcalde de Torremolinos ja va avançar dissabte que es prendran mesures i augmentaran els controls als locals.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut