Barcelona

Tanca una de les onze parades d'ocells que queden a la Rambla

Quatre de les onze parades d'ocells de la Rambla tancaran entre avui i finals de mes. A partir d'ara, les parades vendran productes de denominació d'origen, llibres, gelats, entrades a atraccions culturals, dolços artesanals i souvenirs.

Actualitzat
Aquest dissabte tanca per sempre una de les onze actuals parades d'ocells, i la resta ho farà d'aquí ben pocs dies. Les parades començaran el procés de reconversió comercial dels seus negocis acordat el passat novembre entre l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, el districte de Ciutat Vella i el col·lectiu d'ocellaires de la Rambla. Es preveu que a la tardor hagi culminat la conversió comercial de les parades, que pretén complir amb les normatives i ordenances de la protecció dels animals.

Les parades d'ocells passaran a vendre productes de denominació d'origen, llibres, gelats, entrades a atraccions culturals, dolços artesanals i souvenirs.

Segons un comunicat de l'Ajuntament, quatre de les onze parades amb llicència per vendre animals tancaran abans de final de mes i els primers que ho facin tornaran a obrir durant la primera quinzena de juliol.

La Rambla acollirà una nova parada d'ocells, de 40 metres quadrats i que estarà en mans del propietari de quatre de les actuals parades.
Anar al contingut