L'últim punt de venda de premsa de la UAB tanca l'1 de desembre (@miqueljarque)
L'últim punt de venda de premsa de la UAB tanca l'1 de desembre (@miqueljarque)

Tanca el quiosc de la Facultat de Periodisme, l'últim que quedava a la UAB

L'1 de desembre, l'últim punt de venda de premsa escrita de la UAB, tancarà les portes per falta de rendibilitat econòmica.

RedaccióActualitzat

El quiosc de la Facultat de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona tanca definitivament. La Universitat es queda així sense cap punt de venda de premsa i revistes.

Després de 30 anys en funcionament, la falta de rendibilitat econòmica provoca el tancament del quiosc. El propietari del punt de venda, Víctor Monferrer, ha explicat que es tracta d'un quiosc limitat que només podia vendre diaris i revistes perquè, de la resta de productes, se n'encarreguen altres botigues del campus:

"L'administració d'aquesta casa va decidir que existia l'Abacus que s'encarrega d'un determinat espai: papereria i materials d'oficina. També existeixen unes màquines de vending. És a dir, tu tens un quiosc atípic que està limitat i només ven diaris i revistes".

Aquest era l'últim quiosc de la UAB. Fa uns anys es va tancar el quiosc de la plaça Cívica, la plaça central de la Universitat. Ja no es podrà comprar cap diari en un campus per on passen 50.000 persones cada dia.

 

Anar al contingut